imagine



bilder från i somras.
Snart ska jag ut och käka pizza vid vattnet och sen bada. Sånt är så himla mycket sommar. puss.

ps. en liten länklista är uppe nu. ds.

riga







i´m back


dag1.
Gott folk, jag är hemma igen. Det har varit en fin resa. Jag har ätit alldeless för mycket med fyra bufféer på tre dagar. Middag, frukost, middag, brunch. Samt massa godis och litervis med iste. Men sånt gillar vi, right? Jag har inte handlat så mycket. En rysk harpers bazaar och en lite små skum tisha. Visst var det billig där i Lettland men att hitta nåt man verkligen ville ha var lite svårare. Samt lite godis på båten förstås. I gamla stan var det fint så ni får antagligen se bilder imorgon. På båten vann jag en tält i en frågesport där 75% av barnen var yngre än 10 år och dåklart drabbades jag av den såkallade speldjävulen och spelade bort ett x antal kronor på spelmaskiner. Men vann gjorde jag faktist ganska mycket också. Vi hörs imorgon sötisar. puss.

varje moln är trasigt









skepp o hoj

Idag far jag somsagt iväg på kryssning, till Riga. Hemma är jag på Onsdag. Sålänge kan ni ju läsa lite fina bloggar:

Flora.
Miriam.
Antonia.
Inés. 
Elin.
Lisa.


+ att ni kan forstätta ställa frågor här så hörs vi på Onsdag om jag inte hinner slänga in nåt inlägg innan dess!

080727










dom här bilderna får beskriva mina dagar på landet.
Imorgon far jag iväg igen. Den här gången åker jag på kryssning till Riga, som för övrigt är ett billigt ställe att shoppa på (!). Så jag tänkte om nån har vart och kan dela med sig av nåt tips på shopping? Men iallafall så hörs vi mer imorgon innan jag åker. kisses.

skärgården



1. Mariekex på en klippa mitt ute i skärgården.
2. Med en knut på skallen i underbart väder.
Hej. Nu är jag hemma igen. Känner mig hemskt dum som inte har uppdaterat fler gånger från landet! Fast det är för att jag har haft massa annat för mig såsom att åka båt i skärgården, åka vattenskidor och ring efter båten, bada, sola, äta, spela kubb, fota, plocka hallon och blåbär, ligga i hängmattan och läsa, lyssna på Håkan och massa annat fint. Jag har tagit rätt så mycket bilder också. Men mer får ni se ikväll. puss.

fly



©Amaliaf. Min lilla kusin Ebba gungar.
Nu är jag på landet hos mina kusiner. Vi har badat, plockat blåbär, fotat och annat trevligt. Nu ska vi snart sätta på en film och imorgon ska vi ut med båten och åka ring. Puss på er raringar.

hjärta


världens bästa lillasyster badar. jag tycker det är fint att vattnet bildar ett hjärta.

Idag har jag varit ute och joggat. Duktig Amalia. Sen åt jag nybakta scones till frukost. Alltså en bra start på dagen!
Lite senare idag ska jag iväg till mina kusiners landställe. Det ska bli sjukt mysigt. Vi ska nog mest bada, sola, åka båt, fota, äta glass och annat trevligt. För visst skulle det bli fint väder nu? Jag kommer antagligen kunna uppdatera därifrån med massa bilder och annat fint. hjärta.

ps. glöm inte det här heller.

oh boy



en dag var vi och hälsade på pappas kompis landställe. precis utanför bodde det kossor(+ en läskig tjur). fint.
Nu ska jag snart titta på morden i midsommer. Det är mysigt. Jag vill åka till den engelska landsbyggden, så himla fint där. London skulle inte vara helt fel det heller. Men dit blir det nog nån gång i höst. kyss & godnatt.

random




1. Syster uppe på nåt berg.
2. Likaså världens tuffaste lillebror.
3. Sen skulle det visst plockas körsbär också.
4. Jag och Ofelia fick värsta rycket och sprang omkring och fotade blommor.

bilderna är alla från resan och tagna av mig.

i´m mr brightside

 

Hej! Nu är jag hemma. Det har vart en trevlig vistelse. Först var vi i forsvik där vi hälsade på  kusiner och senare bar det av till Skövde där resten av tiden spenderades. På dagarna har vi varit på utflykter, hälsat på vänner och bekanta och shoppat lite. Trevligt, trevligt. Fint väder har det varit nån ynka dag. Bl.a då bilderna över togs. På tal om bilder har jag fotat massvis som kommer dyka upp lite då och då framöver. Nu ska jag krypa ner i soffan och bläddra igenom franska vouge som julia köpte till mig nere i Nice. Puss på er raringar.

FRÅGESTUND. FRÅGESTUND. FRÅGESTUND. FRÅGESTUND. FRÅGESTUND. FRÅGESTUND.

abc

Om sisådär 45 minuter sitter jag på tåget på väg hem från skövde till stockholm. Tills dess får ni fortsätta ställa frågor i frågestunden! Vi hörs när jag är hemma igen med massor av foton!


på plats i skövde

På plats i skövde är jag nu. Där stannar vi resten av veckan och hemma är jag på Måndag. De tär nämligen så att min farmor bor här. Nu har vi varit lite mer ute på landet. Hälsat på släktingar, badat, spelat fotboll, åkt på lite utflykter, fikat och annat trevligt. Så, i en liten sammanfattning: jag lever och mår bra!
Just nu sitter jag på bibloteket. Så jag kommer antagligen uppdatera några fler gånger. Tills dess får ni fortsätta ställa massa frågor i frågestunden, right? puss på er!

västergötland & frågestund

Nu drar jag till släkten och västergötland för att stanna i typ tio dagar. Jag kommer antagligen inte ha regelbunden tillgång till dator utan kommer bara kanske kunna uppdatera från bibloteket nån dag. Så därför kan bloggkoll vara en bra idé så ser ni direkt när jag uppdaterar! Så, vi hörs om tio dagar! Ni glömmer väl inte bort mig nu?

Nu när jag är borta tänkte jag köra igång med en frågestund. Jag svarar nog på frågorna när jag är hemma igen men tills dess, fråga på gott folk! Jag vill ha massvis med frågor! Så, fråga på om allt!

s-s-s-s-snyggingar


Angelica - typ snyggaste tjejen med bloggnamnet som gör att man smälter lite. - http://forsvaretshudsalva.blogg.se


Antonia - finafinafinaste typ. snygg tjej med en sjukt snygg blogg. - http://dirtyglam.blogg.se


Signe - såklart. typ världens snyggaste människa typ, en garderob to die for har hon också. - http://imilk.blogg.se

like a strawberry



Idag har jag sytt en kjol. En röd och fin. Fast den är mycket finare i verkligheten. Nu ska jag sy en på pricken likadan till min fyraåriga lillasyster. Kommer vi inte bli söta? haha. puss.

080710


gammal bild men ungefär såhär såg jag ut idag!


Hej.Idag har vart en rätt så seg dag. Badat, solat, läst och käkat tacos till middag. Det var i princip allt. puss på er mina raringar!

here comes the sun


såhär superfräsch(alltså inte) var jag en av dagarna på landet. Med jacka från hm, shorts som är avklippta jeans, tröja från weekday och gummistövlar(såklart) från typ ving viking.
Hej mina små cupcakes! Jag är hemma nu, men inte så länge. På lördag drar jag iväg igen. Den här gången mot släkten och västergötland. Pa landet har jag gjort sådana saker man gör när man är på landet. Ätit jordgubbar, spelat kubb, fotboll och badminton, badat, läst, tittat på tv, umgåts med kusinerna, grillat, lyssnat på musik i massor och annat trevligt. Största delen av tiden regnade det. Men idag, eller i morse iallafall, sken solen och jag kunde ta mig ett dopp. Ikväll ska jag äta bokstavskex och titta på project runway. Ha en fin kväll sötisar!

00:05:31


weekdays rea. 250 femtioöringar.


Hej. Idag har jag vart på bio. Inte på SATC som jag tror många utav er skulle gissa på, utan Narnia. Sällskapet var pappa och lillebror, så alltså inte så otippat. SATC ska försökas hinnas med senare i veckan, right Amanda? Filmen var väl helt okej, ungefär som alla sånna där filmer. Roliga att titta på helt enkelt. Innan bion hann vi titta runt på stan, i sisådär en halvtimme innan alla affärer stängdes. Men jag han iallafall få med mig en tröja från weekdays rea hem! Fin tycker jag. Bilderna är inte så bra men jag tror det är en likadan som Fridas?

Imorgon åker jag iväg till mina kusiners land ett par dagar för att bara göra typ ingenting alls. Sola, bada, läsa och annat mysigt. Kameran åker naturligtvist med och om jag inte hinner uppdatera innan jag åker imorgon så ses vi på Onsdag, förhoppningsvis med en såkallad bildbomb! Godnatt mina raringar!

sommarkvällar





såhär ser det ut precis utanför där jag bor. himla fint tycker jag.


friday i´m in love


Nu sitter jag och dricker mammas hemgjorda flädersaft, typ världens godaste. Har precis kommit hem, har varit och badat och solat hela dagen. Så jag kände liksom för en liten paus från solen. Hoppas det här fina vädret håller i sig, fast stog det inte i tidningen att på söndag skulle vädret bli dåligt igen? Usch. Ikväll blir det iallafall förhoppningsvis grillning, om det inte börjar regna eller nåt förstås. Nu ska jag nog ut igen och ta vara på det fina vädret. Pussar.

ps. gott folk, glöm inte bort att lägga till mig på bloggkoll!

stockholm i mitt hjärta


©amaliaf. gammal bild från arkivet. Jag tycker Stockholm typ är en av världens finaste städer. 
Idag har jag badat, hela två gånger. Kallt som sjutton var det men solen värmde vilket gjorde att det faktist var helt okej skönt, typ. Jag har också varit på ikea. Som jag älskar ikea alltså. Först åt jag köttbullar (deras köttbullar med potatis, brunsås och lingonsylt är typ kärlek asså, haha). Sen handlade vi lite olika saker. Jag införkaffade lite olika tyger plus lite andra smågrejor. Ska sätta igång och sy lite nån dag, nån då vädret kanske inte är på topp. puss.

carin wester


Jag hade mina fina vagabond skor idag. Jag använder dom alldeles för sällan. Det finns dock en anledning, ack så ont jag får i fötterna av höga skor.


Idag åkte jag och Julia in till stan. Vi gick förbi expresso house och köpte iste. Det var äckligt, bara så att ni vet. Sen gick vi vidare till Carin Westers visning som var öppen för allmänheten. Vi lyckades t.o.m få sittplats! Visningen var iallafall hur fin som helst, men tyvär dog min kamera precis innan allt började så jag har inga bilder att bjuda på. Efteråt träffade vi fina Frida, himla fin tjej det där. Sen vare att dra sig hemmåt. Uschfyblä på den dumma busstrejken. Vi var tvugna att gå typ tre kilometer för att komma hem från stan pga den. Snart så ska jag titta på project runway, älskar det programmet! kyssar.

ge mig nåt som tar mig någonstans



©amaliaf. igår kväll var jag lite rastlös.
Nu käkar jag mackor med nutella på till lunch, mums. Ikväll ska jag och syrran palla oss in till stan för att gå på Westers visning. Spännande. Ses vi där eller? Det är fult väder ute, jag känner mig deprimerad. Inatt åker syster till Frankrike och gissa om jag är avundsjuk? Nästan alla kompisar är bortresta och jag kommer nog ha den tråkigaste veckan nånsin. Kände mig sjukt sugen på att åka ut till någons landställe och bara ta det lugnt, bada, sola, fota och sånt men det gick tydligen inte heller. Nej, nu ska jag sluta klaga. Ciao!

snygg snygg snygg.





bilder härifrån.

RSS 2.0