örebrocupen 2008.


tredje plats.


Ana är allt bra hon.


bronsmedalj.


fotboll.

Igår kom jag hem från Örebro, där jag har vart och spelat fotbollscup. Vi hamnade på en tredje plats, bra jobbat tjejer! Det har vart några fina dagar med fotboll och massvis med godis! Jag har iallafall haft det hur kul som helst. puss.

Som ni kanske förstog med inlägget under så dog min fina katt som jag har haft hela livet när jag var borta på cupen. Hela 19 år blev hon, världens bästa katt. Vila i frid Dodis, jag älskar dig! <3

vila i frid världens finaste katt <3


för en lång lång tid





©amaliaf.blogg.se


Hej. Igår var det en fin dag, med Håkan Hellström och Miss Li på allsång med Julia och Linn. Båda var sjukt bra, Miss Li körde dessvärre bara en låt medans Håkan körde fyra! Och så fick jag inga fina bilder på Miss Li eftersom hon satt så långt bort från den sidan av scenen jag stog vid! Men det var galet fint ändå.

Idag åker jag iväg till Örebro och spelar fotbollscup. Med största sannolikhet kommer jag inte ha tillgång till någon dator och kommer därför inte kunna uppdatera föränns på Söndag då jag kommer hem, förhoppningsvis med en guldmadalj då! Men tills dess får ni ha det sjukt bra. Jag kommer sakna er!

*

Jag är hemma. Världens tröttaste och världens gladaste. Jag berättar mer med bilder och sånt imorgon men, Håkan var underbar, helt underbar.

puss


på signeringen i mars fick jag en kram av Håkan.


Oj, det är inte meningen att min bilddagbok ska stå där. Och oj vad bilden blev avkapad!

Idag har jag tränat och ska snart in till skansen, håkan på allsång! Ses vi där?


i´ll be gone








lookbook.nu


Dagen har spenderats genom att träna och sedan åka och storhandla mat och andra nödvändigheter till på onsdag som t.ex en luftmadrass att sova på då jag åker iväg på fotbollscup. Så inget roligt har inhandlats förutom då en vänner dvd box, snart har jag allihopa. Nu ska jag baka hallonkakor, världens godaste som min kusin brukar baka! Ska bli spännande att se om mina blir lika goda som hennes! puss.

lookbook.nu


Lillasyster på stranden i Tunisien, juni 2008.
Jag har gått och blivit medlem här. Himla bra sida tycker jag, helt fylld med inspiration och snygga människor. Sånt gillas. Här kan ni hitta mig! Bli medlem ni också. Nu nalkas det fotbollsmatch, Spanien - Italien. Med lite glass på det blir det en fin kväll! Imorgon är det tidig träning så somsagt, lugn kväll. puss.

strawberry fields


Dans runt midsommarstången.


Kusin Amanda, jag och Julia.


Julia och jag.


Julia, jag och Amanda på kvällen då alla supersnygga kläder åker på för att skydda sig mot mygg och sånt där som hör landet til! 
Lite bilder från midsommarafton på landet blev det iallafall. Inte de snyggaste, men lite småcharmiga sådär.
Idag är det söndag, och söndagar är sega dagar. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag. Det känns som om nästan alla vänner är på landet, osv. Äsch då, jag får försöka hitta på något roligt. Nåt annat som jag är helt galet roligt är att på tisdag så är det allsång. Och gissa vem som kommer dit om inte allas våran Håkan! Jag blev helt till mig när jag hörde det, ledsen som jag var pga att jag missade honom på grönan! Helt galet roligt ska det bli. Så, ses vi där eller? Puss.

midsommar


Min midsommars klädsel.

På midsommarafton gick jag klädd i en rosa bakelse. Fint tycker jag. Hela helgen har vart fin. Med god mat, fina människor och allt sånt där trevligt som hör midsommar till. Hoppas ni också haft en riktigt fin midsommar mina vänner!

080619





Idag hade jag på mig en kjol från American Apparel, ett linne som är mammas, skor från Lacoste och väska & kofta från hm.

Idag har jag trallat runt på söder på jakt efter en fin hatt och en jumpsuit. Hatten fann jag tyvär inte men den här fina lilla saken fick allt följa med hem. Samt en liten t-shirt från Weekdays rea till min lillasyster. Imorgon är det midsommar och jag ska iväg till mina kusiners landställe så jag kommer hem på lördag och kommer inte kunna uppdatera tills dess. Ni får iallafall ha en otrligt fin midsommar, förhoppningsvis med massa sol! puss.
ps.är inte Stockholm typ en av världens finaste städer?
ps2. Ignorera dom ocharmiga bilderna!

Tack fina Bea och fina Josefin!

Bloggtips

Ny kategori här i bloggen, bloggtips. Ska tipsa om snygga bloggar liksom. Namnet bloggtips, ja det är ingen favorit. Ska klura ut ett nytt. Först ut i kategorin är tre galet bra tjejer.


Inés. En helt galet härlig och snygg tjej. Titta bara på bilden liksom, hur härlig som helst. http://dudie.blogg.se/


Lina. Typ snyggast i världen liksom. Titta bilden. + Att hennes hår är helt underbart. http://harligdagformjolk.blogg.se


Lina. Yttligare en Lina. Den här Linan är iallafall världens sötaste. Och duktigaste för den delen. http://francais.blogg.se

Sverige - Ryssland TV4 20:45




Ikväll gott folk, hejar vi fram Sverige, right?


factory girl






 En tisha från monki som jag har slagit knut på, jeansshorts som från början var vanliga jeans, tråkiga skor från lacoste och en liten väska med en rosett på från hm.


Så här såg jag ut i går kväll, när jag följde med Julia och Mikaela och hyrde film och köpte godis. Factory girl blev det, otroligt bra och snygg film men samtidigt så otroligt hemsk. Se den gott folk, se den! puss.

underbart är ordet




ELLE april 2008

Jag kikade in på fina Linas blogg och fann de här bilderna. Underbart är ordet. Helt underbart. Såhär ska jag bo när jag blir stor, i någon stad som Paris eller New York. Vore inte det underbart?

Efterlysning!: Nån söt liten person som råkar vara en hejare på det där med html som kan hjälpa mig att fixa till typsnitt och sånt? Isånnafall kan den få min msn och hjälpa mig där. Det skulle vara till stor hjälp! puss.

seaside


Bild på mig & syster från i slutet av maj.


Hej! Har precis kommit hem från träningen. Det åskade, blixtrade, haglade och spöregnade. Vad har hänt med sommarvärmen som fanns här i början av juni? Det känns verkligen inte som sommarlov just nu, snarare som höstlov. Får se om jag orkar hitta på något idag, man blir sjukt deprimerad av det här vädret. Snart är det midsommar och då får man väl hoppas att solen dyker upp. puss.

ps. glöm inte att lägga till mig på bloggkoll nu! ds.

kärlek är ett brev skickat tusen gånger


©Amaliaf.


flytt

 
En av dagarna när jag var nere i Tunisien hade jag på mig en tisha från american apparel, ett par avklippta jeans som jeansshorts och ett par skor från din sko.


Hej! Nu tar jag mitt paket och flyttar tillbaka till blogg.se och börjar om från början. Anledningen till flytten är så enkel som att jag kände för nåt nytt och att jag faktist har tröttnat lite på devote.se samt min gamla blogg som heter så mycket som http://amaliasstil.devote.se. Jag hoppas ni gamla läsare förljer med mig samt att nya läsare också kommer! Glöm inte att lägga till mig på bloggkoll för nu har jag ju faktist en helt ny adress. Nå mig kan ni göra på [email protected]. Jag tänker inte radera min gamla blogg så om jag inte trivs här vet ni vart ni kan hitta mig. puss.

ps.
jag håller på att fixa med layouten så håll ut. Jag är ingen höjdare på det där med html! ds.

RSS 2.0