question time



vi kör på en frågestund. så fråga på nu om allt mellan himmel och jord så svarar jag nån dag i veckan. kyss.

let it be




ledig idag. stan med fina tjejer och några monkifynd. ikväll blir det tv & plugg. puss sötisar.


fix you


calle stoltz, lundlund.com.
Jag har varit en hemskt dålig bloggerska de senaste dagarna. Men i brist på nånting att blogga om är det bättre att låta bli, right? Igår var jag i skolan nästan hela dagen och gick sen på 40års kalas. Idag har jag spelat fotboll och imorgon är jag ledig och då blir det antagligen stan. kyss.

nu lyssnar jag på det här.

friday i´m in love





Fredag. Jag har ont i huvudet. Snart ska jag käka morötter & gurka med dipp och kolla film. Imorgon är det skola. 60årsjubilemum och öppethus hela dagen. Jag som hellre skulle vilja på vintage-mässan. Men jag är iallafall ledig på måndag. yes. hörs imorgon!


no wasting time to get it right




Idag kändes det som sommar, det var så varmt att jag inte ens kunde ha på en kofta. Sen såg jag att marken var full med gula löv. Det var fint. Soliga höstdagar. Jag älskar hösten.

don´t look back in anger






höst, fotbollsplan, lillasyster.
Idag har jag vart i skolan, tränat och nu tittar jag på idol. puss.

080923



aa-fodral, randiga strumpbyxor från hm.

jag måste hitta prao. hjälp?


hej




stor tisha. skinnjacka. svarta strumpbyxor. sportsockor. högklackat.


Jag är inte död, jag lovar. Jag har bara haft så mycket för mig att jag helt enkelt. Idag i skolan har jag mest bakat hela dagen. Vi har nån slags temavecka. Nu tittar jag på topmodel och äter avocado. ciao.

there's people talking







bilderna är från de senaste dagarna.
Idag träffade jag min vän Elvira. Vi vandrade runt på söder och satte oss sedan och fikade. Fint. Nu tittar jag på vem kan slå filip och fredrik och pluggar lite när jag känner att jag egentligen borde befinna mig på coldplays konsert just nu. puss.

rutigt




igår såg jag ut såhär. (spy lite på min hållning också)
Idag har jag mest filmat hela dagen. Vi håller nämligen på att göra filmer på so:n om olika stadsdelar. Nu ska jag följa med och titta på min lillebror som ska spela fotbollsmatch. puss.

idag fyller nora år. grattis, grattis, grattis!

thecobrasnake




thecobrasnake.com
Hej vänner. Datan fungerar väl sådär så jag vågar inte ladda över några bilder till datan så det får ni klara er utan. Igår inhandlades världens mysigaste skjorta från hm:s herravdelning, idag har jag spelat fotboll(match, 6 - 0 till oss) och kvällen ska spenderas med plugg. puss.

hej

Hej sötisar! Förlåt för dålig uppdatering men datan är typ störd så jag kunde inte logga in på hela dagen igår. Får se om jag kommer kunna uppdatera i helgen annars så kommer jag snart tillbaka när datan är fixad igen. puss på er.


lets go out and dance



Nu: plugg, plugg, plugg.

080910


Idag har jag mest spelat fotboll och nu sitter jag och lyssnar på Bob Dylan och funderar på vad jag ska se på tv ikväll, top model, idol eller sverige-ungern? Hm, det får nog bli fotbollen. Och så får nåt spelas in också. Dagens i-land problem liksom. Och appropå så där ingenting gick inte jorden under idag. Yes! haha. puss sötisar!

so when you're near me, darling can't you hear me S.O.S







+ felicia som inte lyckades hamna på någo bild.

Idag fyller världens finaste ana år! grattis! Därför skulle vi åka in till stan och fika men ana, hon vill gå till, ja. Mcdonalds. Så jag, Ana, Felicia, Nora och Linn drog till donken och åt. Sen åkte jag och nora vidare in till söder för att leta efter prao. Alla sa nej så vi gick och köpte chailatte och åkte sen hem igen. Vi stötte också på fina, fina Flora. Hemskt trevligt tycker jag. puss.

i want you



bilderna är gamla men nu är det höst, på riktigt.


Det som är kvar av dagen ska spenderas med plugg, mat och tv. typ. Ja, så får det bli. Och eftersom jag är så duktig(!!) så tänkte jag börja plugga redan i dag till provet som är tills nästa Onsdag. Hmm, vi får se hur det går med det. Imorgon efter skolan bär det in till stan för att fira Anas födelsedag med fika och sen leta praoplats med Nora. Något tips på något roligt ställe att praoa på? puss.

neonskyltar på gatorna sänder ljus till mig och skatorna









random bilder från igår.
Igår var jag på dop, sen gjorde jag inte så mycket mer. Regnet öste ner hela dagen, mysigt, om du frågar mig. Idag har jag tränat och nu ska jag inte göra nånting. Sen kom jag ju också på att jag har lyckats att bli av med två iPods inom loppet av 3 månader. Bra jobbat amalia, starkt! haha. puss.

today is gonna be the day




idag hade jag på mig en hemmagjord kjol, hm jacka och dinsko skor!


hjälp

åh jag känner mig så hemskt tom på inspiration just nu. ni får hjälpa mig. vad vill ni se mer av här i bloggen? massa tips vill jag ha. ni är bäst!

ps. min ipod har gått sönder,  bajsbajsbajs.

sweet as candy




bildbrist.
Förlåt för tråkig och allmänt dålig bloggning. Jag ska bli bättre, lovar! Nu tittar jag på idol, pluggar och äter mango. Vi hörs imorgon. puss.

happy

i vinter åker jag till london. tips på ställen att besöka? shopping, fika, museér, sevärdigheter eller nåt annat kul? puss

lördags







amalia, julia & mikaela.

sailor




systers tröja + dinsko skor(fast dom hade jag inte på mig på dan utan gick runt med dom hemma lite p.g.a att ja, jag är inte bäst i världens att gå i högklackat.) haha.
jag ska alldeless strax hoppa in i duschen och sen börja plugga. hoppas ni får en roligare kväll än mig! puss.

första september



monki. plus diverse väskor, hatt och andy warhol vykort.

första september. höst. och det känns faktist bra. jag tycker om hösten.
efter skolan idag åkte jag in till stan med mamma, pappa och storasyster. vi åt middag och gick sen på bio. trevligt. nu måste jag läsa några sidor ur no-boken och sen ska jag sova. puss!

RSS 2.0