bloggflickor

det var länge sen sen sist! men nu kommer tre små bloggtips. puss.


dancingthroughthedays.webblogg.se - världens bästa hanna är tillbaka. som vi har saknat dig!


wedgeheel.blogg.se - snygg, snyggare, miriam.


emmylinnea.devote.se - en blogg som jag hittade alldeless nyligen, typ världens sötaste.


summer lovin' happened so fast

i samband med skolavslutningen tog jag årets första dopp tillsammans med ana, felicia och linn.

jag var på bloggträff och träffade underbara människor!


jag åkte till tunisien med familjen där dagarna mest spenderades på stranden med en iskall läsk och en bra bok i den stekheta solen.





på midsommar var jag och familjen på kusinernas landställe.



jag, julia och linn var på allsång och såg världens bästa håkan!



jag åkte till örebro och spelade fotbollscup. vi hamnade på en tredje plats.


vi åkte runt i västergötland och hälsade på vänner och släkt! på vägen hem träffade jag och julia hela e.m.d på tåget. hahaha.



jag var på landet hos ebba och ofelia där vi mest åkte runt i skärgården med båten hela dagarna. underbart!





åkte till riga på kryssning!





var på kolmården och klappade små får!


en liten sammarfattning av sommaren som gått.
sen förutom det på bilderna har jag givetvist gjort så himla mycket mer såsom att strosa runt på söder, bada, umgås, fika, sola och allt annat som har med sommaren att göra. helt lovely!


Idag har jag spelat fotbollsmatch. Vi vann med 9-0. Matchen igår, tro det eller ej, gick faktist också väldigt bra med en seger med 7-0! Ikväll ska jag på kräftskiva, den tredje för iår. vi hörs imorgon. puss!

flätor








vi bortser från att jag ser allmänt störd ut och att min hy är sämst, okej?


Nu äter jag nybakat bröd och ska snart palla iväg mig till fotbollen. Jag ska hjälpa 95:orna lite och spela med dom. Nu får vi väl se hur det går. Är inte så vidare pepp om man säger så samt att dom inte har vunnit en ända match hittils iår(!!!) Men aja. Idag i skolan på hemskunskapen bakade jag och vendela äppelpaj, mums! Sen har vi haft lite bild och annat trevligt. nu måste jag börja göra mig i ordning. puss!

sagor för barnen som är som du








min tisha kommer från riga.


Orientering och ett stort läxförhör stog det på schemat idag. Jag klarade nog båda två sakerna rätt så bra, hoppas jag. Jag kom hem från skolan vid halv fyra tiden så jag åt mellis och pluggade lite hemkunskap. Nu läser jag lite bloggar och gör mest ingenting.

i hope i'm not the only one


bilden är gammal men såhär såg jag ut idag. hemmasydd kjol och hm linne.
Nu äter jag fruktsallad och pluggar, har hemskt mycket läxor tills imorgon. Idag har jag även hunnit med två träningar också, så nu är jag trött. Nu ska det tittats på project runway och pluggas änuu mer. puss sötisar!

honey honey, how you thrill me





 
Jag är trött och har massa läxor att göra. Nu har skolan börjat på riktigt.

bara för att kunna fixa med bloggkoll typ.

Följ min blogg med bloggkoll

someday you will find me









Igår var jag och Linn på gröna lund. Den var hemskt trevligt trots att jag mådde illa nästan hela tiden. Usch, att jag inte ens klarar av att åka attraktioner som snurrar längre ... Men åt vi iallafall fish&chips samt sockervadd och det var mums! puss.

sweetheart i already miss you



dinsko. 399 kronor. jag gillart.
Dagen har spenderats på en fotbollsplan. Från klockan tio imorse till typ nu. Nu blir det yttligare en kräftskiva. Puss!

jag har köpt nya skor















(jag ser konstig ut på sista bilden p.g.a att solen sken i mina ögon.- he-he-he.)

Idag efter skolan träffade jag fanny och linn. Sen åkte fanny och träffade en kompis och ana kom. Vi vandrade runt på söder och sen när linn skulle hem stack jag och ana till 7-11 och handlade. ana köpte b&j och jag köpte macka(nyttig amalia). Sen vandrade vi vidare och ana ville gå på mcdonalds så jag följde med henne dit men åt inte själv(nyttig amalia). Vi tittade runt lite på söder och åkte sen hem. puss!

svart och vitt



gamla bilder.


idag. vakna. frukost. duscha. fixa. cykla. håltimme. engelska. mattediagnos. håltimme. lunch. biljard. idrott. svenskadiagnos. cykla. hemma. topmodel.

magiskt men tragiskt

Yttligare en dag i skolan var då avklarad, samt skolfotografering och en träning efteråt. Det är i princip det som har hänt idag. Nu ska jag äta jordgubbar och sen bara inte göra någonting alls. Jag har inga bilder att bjuda på, tråkigt, men inget intressant har hunnit fotas idag, så. Ciao.

ps. jag vill ha alla era musiktips, nu!


i hela mitt liv









1. Vi hade friidtrottsdag idag.
2. Jag drack vatten ur min lillasysters hello kitty flaska.
3. Nora var där.
4. Jag fick ett av Noras kex.
5. Felicia var också där.
6. Hjärta.
7. Jag var inte med så mycket, utan tog mest tid och sånt p.g.a att jag har nåt fel i nacken typ.


jag är glad ....

.... för den tjugonionde oktober ska jag gå och se håkan hellström.  

ses vi där?

when you were young

Första dagen i skolan var då avklarad. Började vid nio och slutade vid halv elva. Inte så jobbigt alltså. Efteråt så gcik jag och Ana hem till henne och jag spenderade dagen där. Imorgon har vi klassensdag, friidrott, som råkar vara det absolut värsta jag vet. Men som tur är kanske jag inte kan vara med. Har något problem med nacken och huvudet typ ... Nu ska jag titta på the hills. puss.

080817

min kusin amanda.


min lillasyster sprang ett mcdonaldslopp.


det var fullt med folk.


vi gick hem till kusinerna.


vi satt ute på balkongen och åt.


pasta, givetvist.


vi drack trocadero.


jag och storasyster.


min kusin ludde.


jag hade på mig en playsuit från aa, systers kjol och en jacka från hm.


vi gick och hejade på mormor och alla andra hurtiga människor som sprang midnatssloppet.


-


Imorse skulle jag egentligen ha spelat fotbollsmatch. Men jag vaknade med världens huvud & nackvärk så jag stannade hemma och sov. Jag vaknade omkring tolv och låg och tittade på os. Nu sitter jag med en värmedyna på nacken och ska nog börja rensa ut min garderob och sen kanske ta och sy en kjol. Idag är det sista dagen på sommarlovet, och det ska firas(snarare inte firas) med ben&jerry´s och film ikväll. För när skolan börjar ska jag bli nyttig och inte äta kakor, godis och sånt. Sen får vi se hur det går med det... puss på er! 

the winner takes it all


Hur fint var de inte hemma hos Erin Wasson. Hemskt fint om du frågar mig.
Imorse spelade jag säsongens första fotbollsmatch och resultatet blev 15-0 , till oss. Efter det kom jag hem, duschade, la mig i sängen och tittade på os, somnade framför tv:n. Nu, några timmar senare är jag vaken och ska snart fara iväg hem till kusinerna på söder. Det är nämligen så att min hurtiga mormor ska springa midnattsloppet så vi ska först äta middag hos kusinerna och sen iväg för att heja på mormor! vi hörs imorgon, puss!

violet hill


Nu lyssnar jag på musik och kikar runt på fina bloggar,  sen så ska jag sätta på en film och sen i säng rätt så tidigt. Match tidigt imorgon. puss. 

ps.
idag kom världens bästa ana hem från serbien. glädjeskutt!

gårdagen i bilder










1. Jag träffade Nora.
2. Vi köpte glass på burger king och gick sen runt i massvis med affärer.
3. Jag åkte hem och insåg att jag hade glömt mina nycklar och givetvist är ingen hemma så jag satte mig ner vid vattnet och lyssnade på the kooks.
4. Men såklart började det regna så jag gick en promenad ....
5. ... och fotade...
6. ... och fotade.
7. Imse vimse spidel.
8. Sen dök solen upp igen och jag satte mig på en bänk och väntade...
9. ...på mamma som slutligen kommer hem!
Nu sitter jag i min pyjamas och käkar vindruvor samtidigt som jag tittar lite halvt på OS. Idag är det den sista dagen på sommarlovet och jag ska absolut inte göra nånting alls. Vi hörs kanske senare. puss.

den där Nora




Detta är min fina vän Nora. Hon är hemskt fin och har hemskt fina fräknar. För jag tycker att fräknar är bland det finaste som finns. Hon är allt bra hon, den där Nora.

080814



Om en stund far jag in till stan, idag igen, och träffar Nora. Och tills dess har jag en fråga till er, mina fina läsare. Varför läser just ni min blogg?

situationen e så sjuk













ny kofta från monki, fodral från aa, väskan är secondhand, skor från topshop, halsband från hm, armbanden är presenter, från tunisien och hemgjorda.
Dagen började med att jag åkte och tränade. Kom hem och åkte efter en stund in till stan och mötte Linn. Vi promenerade runt på söder, köpte glass och satt oss på kajen i gamlastan. Sen tittade vi runt på söder en liten stund. Ikväll blir det nog b&j & film! puss.

ps.
ni är underbara, ni vet det väl?
ps2. bloggkoll?

morotskaka




1. min lillasyster gungar. 2. en linbana på kolmården. 3. jag och mamma fikade.


Dagen började med att jag mötte Linn och vi drog in till stan. Kollade lite på ung08 där vi samlade på oss massa gratissaker och sånt. Sen kollade vi runt lite i stan och så. Sen mötte jag mamma och vi gick och fikade och sen gick vi för att leta efter saker som behövdes nu när skolan börjar. En skolväska var högst prioriterat och givetvist hittade vi ingen. Nåt tips på en fin väska? Men en kofta och lite pennor och sånt fick jag med mig hem. puss

oh






nu är jag hemma igen. har somsagt spenderat dagen på kolmården. vi har åkt i safariparken, tittat i djurparken, gått på delfinshow, ätit glass, klappat får och massa sånt. nästan alla bilder jag har tagit är på olika djur och sånt, alltså inte så intressant. men lite bilder bjuder jag på. kyss.

080811

hallå! Nu dar jag iväg till kolmården, men bara över dan. så vi ses ikväll eller nåt! puss.

fint


i'm luke skywalker




har jag visat er min nya hatt som inte är så ny längre? ca 70 kronor på hm. Skynda fynda!
Idag har jag en sån där riktig göraingentingalls dag, förutom att jag tränade imorse dåra. Nu har fotbollen dragit igång igen, kul! Jag funderar på att sätta mig och sy lite men vi får se. Nu ska jag fortsätta att titta lite på OS. puss.

kräftskiva






smämst kvalité på bilderna, jag vet.
Det blev kräftskiva utomhus trots allt. Vi satt under ett träd och regnet öste ner. Jättemysigt. Vi åt kräftor (såklart), mormors brocollipajm köttbullar och annat gott. Sen gick barnen och badade och gick sen hem till oss och bakade en kladdkaka utan kakao. Sen kom resten av människorna hem och vi fikade, lirade lite fifa 08 (jag är bäst) och tittade på gamla bilder. Blev efter allt regn en riktig trevlig kräftskiva! puss sötisar.

here comes the story of the hurricane




hm, systers paraply hm, lacoste.
Igår regnade det, typ nästan hela dagen. Idag nalkas det kräftskiva, utomhus, så vi får hoppas att regnet stanar hemma då. Idag har jag joggat och nu kollar jag OS. Sverige - Argetina, damfotboll. Sverige gjorde nyss mål! puss.

sophomorenyc.com




stockhomarnas dag idag. 080808.


080808









jag har världens finaste lillasyster och världens finaste lillebror. (blogg.se förstör kvalitén på bilderna totalt)


frågestund

Favoritglass? (säger du Ben&jerry's får du säga vilken smak) Åh, jag älskar glass. Nån b&j är det. Men riktigt vilken vet jag inte, typ .... cookie dough.

Favorit färg? Rosa såklart!

Vilken är din favorit dricka? Haha, typ, apelsin juice.

Bor du i lägenhet, villa, radhus elr nått annat? Jag bor i en lägenhet.

Vilka länder har du varit i? Spanien massa gånger, Tunisien, Turkiet, Finland, Danmark, Lettland, Tyskland, Estland och Sverige dåra.

Hur brukar du sminka dig till vardags? Antagligen ingenting alls eller lite mascara typ. Eller om jag orkar ibland lite eyeliner och rött kladd på läpparna.

Nämn fem bloggar du brukar läsa regelbundet. Jag som läser så många bloggar. Men titta i länklistan, där har du en hel del.

Hur ofta tränar du fotboll? Just nu tränar jag fyra gånger i veckan.

Vad har du gjort/ska göra i sommar? Ibörjan av sommaren var jag i Tunisien och solade och badade. Sen har jag vart på fotbollscup, åkt runt i västergötland och hälsat på släktingar, vart hos andra släktingar på landet, vart på kryssning till Riga och massa sånt. Sen tror jag itne jag ska göra så mycket mer i sommar. Bara bada, sola, träffa kompisar, äta glass, shoppa och annat fint.

Var får du din inspiration ifrån? Överallt. Bloggar, folk på stan, tidningar och allt sånt där.

Vilka är dina favorit filmer? Åh det finns så många fina filmer. The notebook är typ världens finaste. SATC är underbar likaså Mamma mia!

Vart bor du? Jag bor 10 minuter med buss från liljeholmen som ligger 10 minuter med tunnelbana från stan, typ.

Sminkar du dig? Ja, ibland.

Hur gammal är du? 13 år är jag och fyller 14 i vinter. 941228 är jag född.

Vad är dina fritidsintressen? umgås, fika, shoppa, spela fotboll och sånt.

Vad vill du jobba som när du slutat skolan? Just nu har jag aktist ingenaning alls.

Om du skulle söka in till gymnasiet nu, vilken linje skulle du söka isf? :) Samma som frågan över. Har absolut ingenanining.

Vad har du för betyg? Jag har inga betyg ännu men i höst så ...

Vilken är din absoluta favorit blogg? Jag tycker http://niotillfem.devote.se/ är en hemskt fin blogg.

Hur skulle du beskriva din stil? Oj, jag vet inte riktigt.

Vad är det värsta du vet? Mycket! Krig, mördare, våldtäcksmänm och sånt läskigt!

Hur gör du vissa av dina bilder så "brusiga", du brukade ha så på devote.se? Photoshop.

hur många unika läsare brukar du ha? På devote hade jag många fler men nu har jag ganska lite. 100 - 200 unika typ.

no time for us



hm, aa, avklippt.
 Igår såg jag en av de bästa filmerna nånsin, mamma mia! Den var helt fantastiskt. Två underbara filmer på bio inom loppet av två dagar, låter bra va!

ps. Jag vill till Göteborg och way out west, typ nu. ds

mamma mia



nu åker jag och tittar på mamma mia! åh va den verkar bra.

such a smiling sweetheart





did you get carried away?


Dagens, ny kjol från weekdays rea, 125 enkronor. Alltså, ett riktigt fynd. Samt ett linne från glamour tidningen som jag har slått en knut på.
Ni hade rätt, filmen var helt fantastisk! Och nu talar jag, naturligtvist, om sex and the city.
Dagen började med att jag mötte upp Julia och vi tog oss en chailatte för att fly från regnet samt döda tiden tills vi skulle möta Amanda och Ludde. Sen när vi såsmåning träffade dem gick vi för att hämta ut biljetterna. Sen gick vi och åt, vi köpte godis och gick sen till bion. Vi tittade på filmen och jag älskade den. Det var allt från mig idag. puss på er.

satc


Imorgon ska jag(äntligen) gå och se SATC. Jag känner mig en smula efterbliven om man säger så. Men jag kommer inte bli besviken på filmen, right? nu ska jag ut & bada i regnet! kisses.

dina ord i natten











jag gick på promenad med mamma och lillasyster.
förlåt för världens tråkigaste inlägg, men jag har ingen inspiration just nu. kanske är det vädret ....

bloggkoll?

sommartider hej hej







några foton är tagna av julia & ofelia, fast de flesta är tagna av mig!
lite random bilder från landet. då sommaren var som bäst med båt i skärgården, kvällsdopp i sjön, picknick på en klippa, kvällspromenader och kubb i trädgården. puss.

ps.
förlåt för fetto bilder på mig ds.

rock´n´roll blåa ögon






Appropå sådär ingenting så har jag och mamma blivit hurtiga. Vi går ut och joggar sisådär varannan morgon! Det gjorde vi imorse och jag var så sjukt trött. Antagligen för att jag igår kväll låg uppe och läste i några timmar. Boken "den bortglömda konsten att bevara en hemlighet" är galetbra. Läs den. När jag kom hem från joggingturen imorse duschade jag och tittade sen på kajsas ko. Sen la jag mig och sov i två timmar. När jag vaknade satte jag mig på balkongen i min sjukt stora morgonrock, åt frukost och bläddrade igenom ett nummer av rysska Harpers bazaar. Nu vet jag inte vad jag ska hitta på. Men ha en underbar dag sötisar!

how we move from A to B






1. Jag åkte in till stan med mamma och mina systrar.
2. Vi kollade lite på pride-fetivalen.
3. Efter det gick vi och åt lunch.
4. Sen tittade vi runt i lite affärer och åkte sen hem till min farbror på mioddag.
5. Och efter en stund där blev det dags att åka hem!

godnatt sötisar.

bloggkoll?

080802


sophomorenyc.com
Andra augusti. Herregud vad tiden går fort. Skolan börjar ju bara om lite mer än två veckor. Och himlen är såklart grå och regnet öser ner. Planerna för idag var att åka in till stan men nej, det satte vädret stopp på. Nu känner jag mer för att sitta hemma framför symaskinen och en dvdbox på. Ikväll skulle vi tydligen på väg på middag hos nån också. Jag känner att det kan bli riktigt tråkigt.
update: jag åker visst in till stan ändå. vi hörs ikväll sötisar.

frågestund

a Varför byte du från devote till blogg.se? Jag bytte för att jag helt enkelt tröttnade. Både på min gamla blogg och på devote, jag vill ha något nytt helt enkelt!

b Ett tag snackades det en del om att du härmade Lisaplaces blogg, hur kändes det? Håller du med om det? Nej, det var en sak jag inte höll med om. Vi hade vissa likadana plagg och det var allt. Visst kändes det inte så kul men samtidigt hade jag många fina läsare som inte höll med om det. Ni är bäst btw!

c Hur mycket pengar shopppar du för i månaden? Det varierar helt månad till månad.En månad kanske nästan ingenting och nästa för många hundralappar.

d Var bor du? Jag bor i Stockholm. Typ 20 minuter från stan.

e Vad har du för mobil? Jag har en sony ericson z610i.

f Har du någon fobi? isf vad? Hajar och växter under vattnet, typ.

g Amalia, är de ditt riktiga namn? jag har lixom aldrig hört de namnet förut, jag tycker i alla fall att de är supermegafint. Tacktack. Jo, det är mittt riktiga namn.

h Vad använder du för mascara?
En rätt så dålig från Isadora som kostade 30 kronor på hm(!).

i Innan på devote.se var du mer "måste-vara-som-lisaplace" men nu när du har bytat till blogg.se är du mycket mer seriös. Vad beror det på, sunt förnuft eller kanske utveckling? Själv har jag aldrig tänkt "måste vara som lisaplace" och tycker faktist inte jag har vart det. Men de tär antagligen så att min gamla blogg på devote handlade mer om mode och sånt medans den här inte gör det lika mycket. Och anledningen till att några sa att jag härmade henne var pga av att vi hade vissa kläder som var likadana. Så antagligen är det uyveckling, alltså att min blogg och mitt bloggande har utvecklats till något som jag själv tycker mycket mer om.


j Hej, måste bara meddela att du har otroligt snygga ben. har du några enkla tips på hur man får smala och snygga lår? Oj, tack så mycket. Men det kan jag tyvär inte hålla med om. Mina lår är det jag har störst komplex över på min kropp. Men om jag ska ge nåt tips är det väl att äta nyttigt och röra på sig mer!

k Har du någon favorit affär? Tråkigt nog så är det väl hm. Även monki och weekday. Annars om plånboken har varit betydligt tjockare så är Acne också en favorit. update: asså jag glömde ju bort att skriva massa favoriter här! självklart är american apparel, urban outfitters och topshop självklara favoriter!

l Dröm kamera? Jag vet faktist inte riktigt. Men en tjock systemkamera skulle inte sitta fel.

m Är du kär? Nej.

n Vilken årstid är bäst? Åh, jag som älskar alla årstider.

o Bor du i stockholm? Jajamensan, det gör jag.

p Varit i Lidköping nångon gång? Jag tror faktist inte det.

q Vad heter din bästa vän, hur är han/hon? Jag har ingen riktig bästa vän utan några vänner som är lika nära.

r Vilka är dina favorit böcker? Just nu läser jag Den bortglömda konsten att bevara en hemlighet som är en hemskt fin bok som utspelar sig i 50-talets London och handlar mest om kärlek, vänskarp, fina klänningar och coktailpartyn.

s Hur lång är du? Jag är ungefär 160 cm lång skule jag tro.

fortsättnig följer ....


i fell in love at the seaside



förtillfället har jag dessvärre inga roliga bilder att dela med mig till er.


Just nu känner jag för att gå och lägga mig. Jag sov nog sisådär 5 timmar inatt och efter dess har en joggingrunda samt en shoppingrunda hunnits med. En kjol från weekdays rea inhandlades för, otroliga, 125 kronor. Nu ska jag krypa ner i soffan och sätta på en film. puss på er.

ps. idag lyssnar jag på det här.

RSS 2.0